Gratis rådgivning

Jeg har ikke noe offisiell utdanning som ergoterapeut eller spesial pedagog men jeg tror ikke at dette er nødvendig for å kunne hjelpe andre som befinner seg i samme situasjon som meg:) Jeg får den erfaringen 24 timer i døgnet og 365 dager i året.

Bakgrunnen min er i romteknologi og militær geografi. Jeg har jobbet i den europeiske romorganisasjonen (ESA) og i Forsvaret i ganske mange år. Jeg representerer Norske Forbund for Utviklingshemmede i det sentrale rådet for personer med nedsatt funksjonsevne i Oslo (som vara) og er fast medlem i rådet i bydel Sagene. I tillegg leder jeg BVT-gruppen i BUL i Oslo og er meget aktiv for å sikre en bedre hverdag til utviklingshemmede med fokus på trivsel.

Jeg er veldig kreativ og tilpasningsdyktig! Ordet «umulig» har ingen betydning for meg og jeg mener at alt kan ordnes! Jeg vil hjelpe andre med barn med spesielle behov til å kunne gjøre sitt beste for sine barn! Tilrettelegging trenger ikke å koste så mye og man trenger ikke nødvendigvis stor plass for å kunne gjøre hjemmet sitt enda mer trivelig for barnet (og resten av familien).

Jeg kan gjerne hjelpe deg dersom du har spørsmål om hvordan du kan øke trivsel for barnet ditt (og mye annet:)). Ta kontakt på e-post dersom du lurer på hva jeg kan hjelpe med. Dette er helt gratis og frivillig og du trenger ikke å kjøpe noe som helst!